Afstudeeropdracht voor Gerrit Numan over Autisme App

M-engaged is blij om de komende maanden plaats te bieden aan Gerrit Numan, student van de NHL bij Communicatie & Multimedia Design (CMD). Gerrit zal zich de komende maanden bezig houden met afstuderen op het functioneel en grafisch ontwerp voor een autisme applicatie voor smartphones. De applicatie zal zich focussen op dagstructurering en taalontwikkeling van kinderen met een autistische storing.  M-engaged heeft Gerrit al leren kennen in het project Communicatie Handboek als een gedetailleerd en kritisch ontwerper.

,

Trackbacks/Pingbacks

 1. Boutisten starten ontwikkelonderzoek AutiApp | M-engaged - maart 13, 2012

  […] geleden hadden we niet het idee hoe concreet de AutiApp uiteindelijk kon worden. Na de start door Gerrit Numan met onderzoek , functioneel en grafisch ontwerp komen nu de techneuten in […]

 2. Apptisten starten ontwikkelonderzoek AutiApp | M-engaged - maart 31, 2012

  […] geleden hadden we niet het idee hoe concreet de AutiApp uiteindelijk kon worden. Na de start door Gerrit Numan met onderzoek , functioneel en grafisch ontwerp komen nu de techneuten in […]

 3. Nieuwe fase AutiApp: struktuur.wordpress.com | M-engaged - april 1, 2012

  […] eerste stap was een goed onderzoek zowel voor functionaliteit en ontwerp. Dit is opgepakt door Gerrit Numan. In samenwerking met Silke Boersma die haar steentjes al ruim heeft bijgedragen. De tweede een demo […]

 4. Informatie halen bij aankomende gebruikers « Auti App - mei 22, 2012

  […] ouders van autistische kinderen over hoe de backoffice van de applicatie er uit moet komen te zien. Gerrit en Silke zijn in hun onderzoek op bezoek geweest bij leerlingen van SBO Aquamarijn in Leeuwarden. […]

 5. Afstudeeropdracht Autisme App ontwerp afgerond | M-engaged - juni 6, 2012

  […] dagindeling ondersteunt kunnen krijgen en welke problemen ze met hun taalontwikkeling hebben. (zie Afstudeeropdracht Gerrit Numan). Dit grafisch ontwerp heeft inmiddels gevolg gekregen in de minoropdracht die de Apptisten […]

 6. Gerrit Numan afgestudeerd op grafisch ontwerp Autisme App « Auti App - juni 6, 2012

  […] dagindeling ondersteunt kunnen krijgen en welke problemen ze met hun taalontwikkeling hebben. (zie Afstudeeropdracht Gerrit Numan). Dit grafisch ontwerp heeft inmiddels gevolg gekregen in de minoropdracht die de Apptisten […]

 7. Gerrit Numan afgestudeerd op grafisch ontwerp Autisme App | Blogmania Businessblog - augustus 11, 2013

  […] dagindeling ondersteunt kunnen krijgen en welke problemen ze met hun taalontwikkeling hebben. (zie Afstudeeropdracht Gerrit Numan). Dit grafisch ontwerp heeft inmiddels gevolg gekregen in de minoropdracht die de Apptisten […]

 8. Apptisten starten ontwikkelonderzoek AutiApp | Blogmania Businessblog - augustus 11, 2013

  […] geleden hadden we niet het idee hoe concreet de AutiApp uiteindelijk kon worden. Na de start door Gerrit Numan met onderzoek , functioneel en grafisch ontwerp komen nu de techneuten in […]

Geef een reactie

Laat aub deze velden zoals ze zijn:

Beschermd door Invisible Defender. Liet een 403 foutmelding zien aan 596.871 spammers.