Apptisten starten ontwikkelonderzoek AutiApp

Welkom Nickie, Timen, Mathijs, Joucke, Jos en Tjerk. Zes studenten van Communicatie & Multimedia Design die een demo App gaan ontwikkelen voor het Autisme project. Ze hebben zichzelf Apptisten genoemd.
Een jaar geleden hadden we niet het idee hoe concreet de AutiApp uiteindelijk kon worden. Na de start door Gerrit Numan met onderzoek , functioneel en grafisch ontwerp komen nu de techneuten in actie.

Na een succesvolle pitch bij CMD voelen wij als M-engaged ons best wel trots dat zoveel mensen geloven in de mogelijkheden van dit project. Naast deze zeven mensen zijn we zelfs met een achtste bezig. Tot alles helemaal studietechnisch in kannen-en-kruiken is noem ik de naam niet, maar een speciaal onderzoek naar de iconisering van alledaagse situaties voor autistische kinderen zal het project nog meer alure geven. En waarom ook niet : er zelfs een speciaal lettertype voor dyslexie en autisme ontwikkeld!

We zullen op korte termijn voor dit project een aparte weblog starten. Meer daarover in een volgende post.

, ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. En zo zijn er 12 studenten voor je bezig! | Blogmania Business Blog - april 12, 2012

    […] andere studiegroep, de Apptisten (zes studenten van de afdeling Communicatie & Multimedia Design van de NHL) , gaat verder in […]

Geef een reactie

Laat aub deze velden zoals ze zijn:

Beschermd door Invisible Defender. Liet een 403 foutmelding zien aan 596.865 spammers.